Psykologisk rådgivning og terapi - på et eksistentielt grundlag.

Baggrund og erfaring.

Jeg er født i 1947 og uddannet som psykolog fra Københavns universitet i 1979. Har haft job i Kræftens Bekæmpelse, den ungdomspsykiatriske afd. i Nykøbing Sj., Studenterrådgivningen og Landsforeningen af Polio- Trafik- og ulykkesramte (PTU), inden jeg i 1995 blev privat praktiserende.

Sideløbende har jeg gennem alle årene haft undervisnings- kursus- og supervisionsopgaver.
Sidst har jeg i en årrække været tilknyttet Psykoterapeutisk Institut i Jorcks Passage, København som underviser i eksistentiel psykoterapi.
Dette samarbejde har jeg dog, som led i en generel indskrænkning af min arbejdstid, afsluttet i 2009.
     
Som terapeut har jeg stor erfaring med eksistentielt krisearbejde, men betragter grundlæggende mig selv som generalist. Jeg er optaget af selve det dilemma det er at være menneske og af de utallige måder, hvorpå  folk på godt og på ondt finder ud af at være det.

Min efteruddannelse har primært været gestalt terapeutisk. Men gennem de sidste ti år har jeg været optaget af at rendyrke den eksistentielle samtaleform. Jeg er her primært inspireret af den engelske skole - dvs. folk som van Deurtzen, Spinelli og Cohn. Det er den jeg praktiserer, underviser i og har beskrevet i en bog og en række artikler.

Siden 2009 har jeg arbejdet på et stort personligt projekt om bevidsthed og virkelighed. Dette er afsluttet i 2016,
og teksten kan ses og hentes ned på siden Bøger og artikler.
Klik her